tiistai 29. syyskuuta 2009

MYYTY

En tiedä, onko tätä mitään järkeä myydä täällä, mutta tässä kuitenkin olisi: syksyllä 2008 Luisaviaroma.com:sta ostettu Marc by Marc Jacobsin pikkulaukku nimeltä Percy, väri pinkki. Alkuperäinen hinta 150 euroa, käytetty muutamia kertoja, mutta on uudenveroisessa kunnossa. Laukun väri näkyy parhaiten alimmaisessa kuvassa. Mukaan tulee dustbag ja mahdollisesti ostokuitti, jos se löytyy. Ostaja maksaa postimaksun. Laukulle tulee postikuluja tavallisena pakettina 8,50 euroa, kirjatusta lähetyksestä voidaan sopia. Laukun voi myös tottakai hakea Helsingin kantakaupungista.


Laukun mitat: korkeus n.14cm ja leveys n.19cm, hihnan pituus lyhimmillään 109cm. Kuvia laukusta omassa asussani täällä ja täällä.

Ostotarjous tehdään kommenttilaatikkoon. Jos myytävästä tavarasta on useampi kiinnostunut, myydään tavara korkeimman tarjouksen perusteella. Kuvassa näkyvä hinta on tällöin lähtöhinta, jota voi korottaa vähintään 0,50 eurolla. Jätäthän tarjoukseen myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kauppa sulkeutuu joka tapauksessa sunnuntaina 04.10. klo 23:59.

10 kommenttia:

  1. 92 eur..kirsigreta@hotmail.com..Onko hintaa jolla myyt suoraan ;)

    VastaaPoista
  2. Hei Kirsi, en voi valitettavasti myydä suoraan kenellekään, mutta jos huudon voittaja jättää laukun lunastamatta, niin voin myydä sen jälkeen suoraan :)

    VastaaPoista
  3. Mä voisin maksaa 93e...mutta eiköhän se hinta vielä nouse!! ;) elena_lem@hotmail.com

    -Elena

    VastaaPoista
  4. 95e tarjoan! tipi83@luukku.com

    VastaaPoista
  5. 100e, mä voitan ton laukun. :)

    VastaaPoista
  6. Mila (kommentti poistettu): eBaysta tietenkin saa, mutta alkuhinta + postitus + tulli + alv -laskutoimituksella päästään aika kivoille hinnoille :)

    VastaaPoista
  7. Osoite tuli väärin, eli tämä oikea: adalminassecret@hotmail.com

    T. Anna

    VastaaPoista

Muistathan jättää yhteystietosi tarjotessasi! Kiitos :)