keskiviikko 28. syyskuuta 2011

SULJETTU

Vuosi-pari sitten My O My:stä ostetut tummansiniset mokkanilkkurit merkkiä Vanessa Bruno. Koko on 36, pieni sellainen. Oma 36,5-kokoinen jalka mallia akuankka ei näihin kunnolla mahdu, eli myyn kengät väärän koon vuoksi.Kengät ovat pinnalta mokkanahkaa, pohja kovetettua nahkaa ja sisäpohja pehmeää nahkaa. Uudenveroiset - käytetty pari kertaa, joten ainoastaan pientä kulumaa pohjassa. Koron korkeus 7cm.

Alkuperäinen hinta My O My:ssä 375 euroa.
Hinta 80 euroa

Ostaja maksaa postikulut (8,70 €), myös nouto Helsingin kantakaupungista mahdollinen tai jokin vaihtoehtoinen toimitus - kysy!

Tarjous tehdään kommenttilaatikkoon. Jos myytävästä tavarasta on useampi kiinnostunut, myydään tavara korkeimman tarjouksen perusteella. Alkuperäinen hinta on tällöin lähtöhinta, jota voi korottaa vähintään 1 eurolla. Jos osallistut huutokauppaan ilman Blogger-tunnusta, jätäthän tarjoukseen myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kauppa sulkeutuu joka tapauksessa 01.10.2011 klo 23:59. Tämän jälkeen jätettyjä tarjouksia ei huomioida!
---------

Mikäli kengät eivät mene kaupaksi, otan ne bloggaajakirppikselle mukaan 2.10.2011, jolloin kiinnostuneet voivat sovittaa niitä paikan päällä.

1 kommentti:

Muistathan jättää yhteystietosi tarjotessasi! Kiitos :)