sunnuntai 13. tammikuuta 2013

MYYTY

Myydään Célinen kaksivärinen cabas, klassisin väriyhdistelmä näistä huippusuosituista shoppereista. Ostettu Pariisin Printempsiltä 30.12.2011. Ollut erittäin vähällä käytöllä (käytetty max 5 kertaa), jäänyt nyt kokonaan käyttämättä kun shopper-osastolle saapui toinen Célinen shopper.

Materiaalina on silkinsileä lampaannahka. Laukku on melko ohutta nahkaa - sisäpuoli mokkapintaa. Yksi vetoketjullinen sisätasku.

Hinta kaupassa 700 €. Aitoustakuu. Mukaan tulevat kuitti ja kaikki lippulaput, jotka seurasivat kaupasta sekä dustbag.

Asussani mukana esim täällä ja täällä.HINTA 550 € 
500 €

HUOM. Hintaa alennettu, koska vanhempieni kissa on näemmä vähän leikkinyt laukun toisella sangalla ollessani käymässä kotonani. Ks. kuvat vahingosta alla. 

En mielelläni postita tuotetta, mutta lähtökohtaisesti lähetän sen kirjattuna pakettina, jotta se löytää perille varmasti. Lähetän laukun ainoastaan ostajan vastuulla tavallisena postipakettina. Ostaja maksaa postikulut.

Tämä myynti-ilmoitus ei toimi normaaliin huutokauppatyyliin, vaan kysymyksiä saa jättää kommenttilaatikkoon ja ostotarjoukset pyydän maililla osoitteeseen aurora.pontinen ♥ gmail.com. (Korvaa sydän-merkki siis 'at'-merkillä ;))EDIT. Kissan tekemät tuhot.

referenssikuvat: whowhatwear.com, buzzfeed.com, blondesalad.com,via tumblr 

4 kommenttia:

 1. Moi! Voisinko saada vielä pohjasta ja sisäpuolelta kuvat mailiin naapurinmaria ät gmail com. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Moikka, laitan kuvia tänään illalla :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Olitko jossain kohtaa myymässä Chanelin laukkuasi? Jos olet vielä myymässä sitä, niin olisin hyvinkin kiinnostunut ostamaan sen :)

  SS

  VastaaPoista
 4. Moikka, kyllä, jossain vaiheessa sitä pohdin, mutta tällä hetkellä ei ole suunnitelmia myydä sitä :)

  VastaaPoista

Muistathan jättää yhteystietosi tarjotessasi! Kiitos :)