sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

MYYTY

Mangon mokkanahkaiset stilettobootsit kokoa 37. Käytetty jonkun verran, mutta erittäin hyvässä kunnossa. Elin Klingillä samanlaiset!

HINTA 12 €

Ostaja maksaa postikulut (n. 7,40 €), myös nouto Helsingin kantakaupungista mahdollinen tai jokin vaihtoehtoinen toimitus - kysy!

Tarjous tehdään kommenttilaatikkoon. Jos myytävästä tavarasta on useampi kiinnostunut, myydään tavara korkeimman tarjouksen perusteella. Alkuperäinen hinta on tällöin lähtöhinta, jota voi korottaa vähintään 0,5 eurolla. Jos osallistut huutokauppaan ilman Blogger-tunnusta, jätäthän tarjoukseen myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Huutokauppa sulkeutuu keskiviikkona 26.6.2013 klo 23.00. Tämän jälkeen jätettyjä tarjouksia ei huomioida!


6 kommenttia:

 1. Moikka Aurora,
  Mikä on koron korkeus? Entä sisäpohjan pituusmitta?
  Kiitokset,
  T: Ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ninni, sisäpohjan pituus on vissiin 24,5, jos nyt oikein mittasin? Koron korkeus keskeltä kantapäätä mitattuna n. 9 cm :)

   Poista
 2. Tarjoan 13e. :)
  Anni Soukka
  Anski__92@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Käytän paljon korollisia kenkiä kuten sinäkin. Ovatko nuo noilla yhdeksän sentin koroilla millaiset jalassa, mukavat vai päkiöitä polttelevat, jos meinaa stepata koko päivän niissä menemään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Vimps! En taida olla koskaan koko päivää noilla kävellyt, mutta eihän Mangon lesti ihan Louboutinia vastaa. 9cm:ksi ihan ok kävellä, mutta tosiaan Mangon kengät ovat - paremmat kuin Zaran, mutta ei mitkään maailman parhaat jalassa :)

   Poista
 4. Moikka Aurora!
  Ihanat kengät, tarjoan 15€.
  Paulina Luukkanen
  paulina.luukkanen@gmail.com

  VastaaPoista

Muistathan jättää yhteystietosi tarjotessasi! Kiitos :)