sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

MYYTY

Lontoosta Harvey Nicholsin Mulberry-osastolta ostettu "Mabel" -mallinen laukku. Käytetty jonkin verran, mutta uudenveroisessa kunnossa kahvojen kumimaisia saumauksia lukuunottamatta (ks. kuvat alla). Aikoinaan asuissani esiintynyt, nykyisin miltei unohdettu aarre. Kauniin ja paksun Mulberry-nahan ystävälle loistava löytö. Laukussa on kankainen vuori, yksi vetoketjullinen sisätasku ja kaksi sisältä mokkanahkaista taskua laukun keskiosan "ulkopuolella". Edessä kaksi pientä vetoketjullista taskua.

Mukaan tulee alkuperäinen dustbag ja mahdollisesti Mulberryn lappunen, mikäli sellainen löytyy. Kuitti on harmikseni kadonnut, mutta aitouden saa toki varmistaa esim. Purseforumilla tarpeen mukaan.


HINTA 400 € 

En mielelläni postita tuotetta, mutta lähtökohtaisesti lähetän sen kirjattuna pakettina, jotta se löytää perille varmasti. Lähetän laukun ainoastaan ostajan vastuulla tavallisena postipakettina. Ostaja maksaa postikulut.

Tämä myynti-ilmoitus ei toimi normaaliin huutokauppatyyliin, vaan kysymyksiä saa jättää kommenttilaatikkoon ja ostotarjoukset pyydän maililla osoitteeseen aurora.pontinen ♥ gmail.com. (Korvaa sydän-merkki siis 'at'-merkillä ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää yhteystietosi tarjotessasi! Kiitos :)